woensdag 30 maart 2016

Verzamelpost: Bomen


Zoals je misschien gemerkt hebt, heeft AardeKracht een nieuw logo in de vorm van een gestileerde boom. Bomen, je hebt ze in alle soorten en maten. Je komt ze overal tegen en lijken zo gewoon. Toch heb ik altijd al 'iets' speciaals gehad met bomen. Vraag me niet waarom, maar het is zo! Tijd om een speciale blogpost te wijden aan deze majestueuze wezens.Hier zie je ketting 'Dryade' met een ronde jaspis schijf met daarop een levensboom aan een ketting van grote aventurijnkralen en lint, de sieradenset 'Appelboom' met aventurijn en granaat en een zilveren levensboom met turkoois.Zilveren levensboom met amethist. Met dit ontwerp begon het allemaal bijna 2 jaar geleden. Ik maak nog steeds graag levensbomen in alle kleuren van de regenboog.


Levensboom zonnevanger in pastelkleuren met verschillende edelstenen, vbnb: maansteen, amethist, chalcedoon, turkoois, rutielkwarts, zonnesteen en jaspis (net niet op de foto).


In mijn tekeningen komen ook heel vaak bomen voor. Het heeft gewoon iets heel kalmerends om bomen te tekenen.'Boom des Levens' 2016, pen en pastelpotlood op papier.'Aardboom, Aarddroom' 2016, pen en potlood op papier.

De sieraden en zonnevanger zijn verkrijgbaar in de webshop en op Etsy. De tekeningen staan in de galerij, prijzen zijn op aanvraag beschikbaar. Interesse in een boomsieraad in opdracht of één van de tekeningen? Stuur dan even een berichtje via het contactformulier hiernaast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten