zaterdag 2 januari 2016

KristalKracht: Granaat


Granaat is één van de edelstenen die bij de maand januari horen. Dit kristal kan verschillende kleuren hebben: rood, bruin, oranje, groen of zwart. Granaat staat voor verschillende zeer krachtige eigenschappen zoals vitaliteit, overlevingsdrang, optimisme, wilskracht en doorzettingsvermogen. Lekker veel KristalKracht dus!

Zoals je op de foto hierboven kunt zien lijken de granaatkraaltjes net op de pitjes van een granaatappel. Dat is wat ik zo mooi vind aan granaat. Ik heb verschillende sieraden gemaakt die granaat bevatten waarvan je een aantal hieronder ziet.Eén van mijn persoonlijke favorieten (die inmiddels helaas verkocht is): de Brigida ketting met rozenkwarts en granaat.
Klik hier om meer te lezen over deze bijzondere ketting. (VERKOCHT)


Zilveren hanger in de vorm van een hart met granaat. 
Klik hier om meer foto's te bekijken


Sieradenset 'Appelboom' met aventurijn en granaat.
Klik hier om meer foto's te bekijken.Ketting 'Window to the Past' met een stuk versteend hout omwikkeld met verzilverd draad aan een ketting van verzilverd draad, granaat, rhodoniet en houten kralen.

De sieraden zijn te koop in de webshop en op Etsy. Wil je een sieraad in opdracht met granaat laten maken? Stuur me dan even een berichtje via het contactformulier hiernaast.

Lees ook eens:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten