dinsdag 20 oktober 2015

Kleurboeken

Kleurrijke Krachtsieraden vind je in de webshop en op Etsy. Hieronder vind je een overzicht van de kleurboeken van AardeKracht. Voor meer informatie of bestellingen kun je het contactformulier in de rechterkolom van deze blog invullen en versturen.
AardeKracht Kleurboeken
Houd jij ook zo van kleuren en tekenen? AardeKracht heeft speciaal voor jou een aantal kleurplaten ontworpen, met de hand getekend en ingescand waar je urenlang plezier van kunt hebben. Er zijn op dit moment 2 verschillende kleurboeken te koop: een kleurboek met 10 Mandala Kleurplaten en het kleurboek 'Intuitive Flow' waar 8 originele kleurplaten in staan. De kleurplaten worden verstuurd als PDF-bestand zodat je de pagina's keer op keer kunt uitprinten en opnieuw kunt inkleuren. Klik hier voor 5 verdiepende kleurtips voor volwassenen om nog meer uit je kleurplezier te halen.
De 2 kleurboeken zijn verkrijgbaar als directe download op Etsy of kijk in de webshop om de kleurboeken te kopen. 
Wil je liever eerst een voorproefje? Als je je hiernaast inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je binnen 24 uur gratis 2 mandala kleurplaten in je inbox incl. het 'Kleurendagboek'! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten