donderdag 1 oktober 2015

KristalKracht: Aquamarijn


Het is alweer oktober! Tijd voor het kristal van de maand en dat is deze keer Aquamarijn. Een prachtige steen die verschillende kleuren kan hebben: kleurloos, blauw, groen- of geelachtige en die (half)doorschijnend is. Aquamarijn behoort tot de berylfamilie, wat dit kristal zeldzamer maakt dan de meeste andere edelstenen die ik al eerder besproken heb.

Aquamarijn heeft een aantal mooie eigenschappen. Dit kristal werkt heel kalmerend en helpt je om in de flow van je eigen leven te komen. Het helpt je eerlijk, oprecht, vrolijk en optimistisch te blijven. Verder hoort aquamarijn bij de zesde of keelchakra, waardoor deze edelsteen ook communicatie bevordert en je kan helpen als je vaak je stem gebruikt bijvoorbeeld als je lesgeeft of een voordracht moet houden. Aquamarijn helpt om je hoofd helder te houden en je idee├źn duidelijk naar voren te brengen.

Hieronder zie je een aantal ontwerpen met aquamarijn.


Triquetra met aquamarijn aan een ketting met dezelfde steen. Ik liet deze ketting al eerder zien in deze blogpost. (VERKOCHT)


Deze zilveren levensboom met aquamarijn maakte ik op bestelling voor iemand die Weegschaal als sterrenbeeld heeft. 


Ketting 'Serenity' met een tijgeroog omwikkeld met verzilverd draad aan een ketting van verzilverd draad, aquamarijn en verschillende glas- en kunststofkralen. Lees hier meer over deze ketting.

De laatste ketting is nog te koop in de webshop en op Etsy. Wil je een sieraad in opdracht met aquamarijn laten maken? Stuur me dan even een berichtje via het contactformulier hiernaast.

Lees ook eens:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten