dinsdag 20 oktober 2015

Gratis Downloads en Tips!

Hier zie je een overzicht van alle gratis downloads en tips van AardeKracht. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe informatie en tips!Gratis 'Kleurendagboek' incl. 2 Mandala Kleurplaten!
Als je je hiernaast inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je geheel gratis het 'Kleurendagboek' plus 2 Mandala Kleurplaten ontworpen en handgetekend door Geeske Hogenhuis van AardeKracht. Ik verstuur alles handmatig, dus het kan even duren voordat je je gratis kleurenpakket in je inbox hebt. Ik streef ernaar om het binnen 24 uur naar je toe te sturen!

In het gratis e-book leer je alles over de kracht van kleuren en hoe jij die in kunt zetten in je dagelijkse leven. De beleving van kleur is heel persoonlijk en daarom helpt dit e-book jou erbij om te achterhalen welke emoties en associaties elke kleur bij jou oproept. Hierna weet je precies wat de kracht van kleuren voor jou doet en hoe jij kleuren bewust in kunt zetten in je eigen voordeel.Kleurtips voor volwassenen
Hou je ook zo van kleuren en heb je de 2 gratis Mandala Kleurplaten al gedownload en uitgeprint of heb je één van de kleurboeken van AardeKracht gekocht? Hier vind je 5 verdiepende kleurtips voor volwassenen om nog meer uit je kleurplezier te halen.

KristalKracht
Hou je van kristallen en wil je graag bewust de kracht van deze edelstenen inzetten in je eigen leven? Hier vind je een overzicht van een aantal edelstenen gesorteerd op de maand waar ze bij horen. De pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe kristallen. 
Of vraag jij je ook weleens af of al die kleuren en kristallen nou echt wat voor je doen en hoe dat zit? Lees dan deze blogpost eens.

Gratis KleurenKrachtKalender 2017
Handige maandplanner met elke maand een nieuwe kleur die op deze blog besproken zal worden. Klik hier om naar de gratis kalender te gaan!

Tips om je creativiteit te boosten
Zou jij ook graag willen dat je creatiever was of dat je meer met je eigen creativiteit zou kunnen doen? Hier vind je 5 tips om je eigen creativiteit weer aan te wakkeren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten