dinsdag 1 september 2015

KristalKracht: Jaspis!


Het is alweer tijd voor de edelsteen van de maand! En dat is in september de veelzijdige steen jaspis. Jaspis is een onpure kwartsvariant die in heel veel verschillende kleuren voorkomt zoals je op de foto kunt zien. Veel voorkomende kleuren zijn rood, oranje, geel, groen en bruin. Deze kleuren zie je ook in allerlei combinaties terugkomen bij deze steen. Ik vind dit zelf altijd een steen die me vooral doet denken aan de Aarde en de Natuur, wat waarschijnlijk komt door de mooie natuurlijke kleuren.

Jaspis helpt daarom ook vooral om goed te aarden en bij jezelf te blijven. De steen helpt je om voor jezelf op te komen en moed en daadkracht te laten zien. Wil je iets bereiken in deze wereld en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan kan jaspis je eraan herinneren om vooral door te zetten.

Hieronder zie je een aantal sieraden met jaspis.


Ketting 'Dryad' van een platte oceaanjaspis met een verzilverde levensboom erop aan een ketting van grote aventurijnkralen en lint in dezelfde kleur. Lees hier meer over dit sieraad.


KleurenKrachtCadeautje rood met oorbellen en armbandje met jaspis en een jaspis knuffelsteen.


In deze regenboog statement ketting zit ook jaspis (de rode steen) verwerkt. Daarnaast zit er ook carneool, citrien, aventurijn, turkoois, sodaliet, amethist en bergkristal in.


Ketting met een platte carneool met een levensboom erop aan een ketting met jaspis en carneool (privébezit).

De sieraden zijn verkrijgbaar in de webshop. Voel jij je ook geïnspireerd door deze steen en wil je graag een persoonlijk sieraad laten maken? Stuur me dan even een berichtje via het contactformulier hiernaast voor de mogelijkheden.

Lees ook eens:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten