maandag 28 september 2015

Creatieve workshops met KleurenKracht!


Je kunt bij AardeKracht verschillende creatieve workshops volgen om de Kracht van Kleuren te ervaren. Wil je meedoen met een workshop? Je kunt je aanmelden door me een bericht te sturen via het contactformulier hiernaast. Er is maar beperkt ruimte per workshop (max. 6 personen) dus als je erbij wilt zijn, geef je dan op tijd op! Vooraf aanmelden is altijd nodig voor elke workshop!
AardeKrachtBoom: zilveren sieradenhanger maken
Maak je eigen krachtsieraad van zilverdraad met de kleur en edelsteen van jouw keuze. Geen ervaring nodig op het gebied van sieraden maken. Deze workshop van ongeveer 1,5 uur wordt gegeven per 2 tot 6 personen van 15 jaar en ouder. Wil je graag je kind van 10 jaar of ouder meenemen? Lees dan de workshop hieronder.

Waar: Bij AardeKracht in IJlst
Wanneer: Op aanvraag te plannen.
Investering: 19 euro per AardeKrachtBoom incl. materiaal, koffie, thee en wat lekkers. AardeKrachtBoom voor kinderen: aluminium hanger maken
Maak je eigen AardeKrachtBoom van aluminium met de kleur van jouw keuze. Geen ervaring nodig op het gebied van sieraden maken. Deze workshop van ongeveer 1,5 uur wordt gegeven per 2 tot 6 personen van 10 jaar en ouder. 
Deze workshop kan ook tegelijk gegeven worden met de workshop voor volwassenen hierboven, dus (groot)ouder en kind kunnen elk apart een hanger maken. De volwassene maakt een zilveren hanger, het kind maakt een aluminium hanger.

Waar: Bij AardeKracht in IJlst
Wanneer: Op aanvraag te plannen.
Investering: 10 euro per AardeKrachtBoom incl. materiaal, koffie, thee en wat lekkers.AardeKrachtBoom: dromen-/zonnevanger maken
Maak een dromen- of zonnevanger met daarin een AardeKrachtBoom (diameter 10 cm) in jouw persoonlijke KrachtKleur en met de edelstenen van jouw keuze. Deze workshop van ongeveer 2 uur wordt gegeven per 2 tot 6 personen van 12 jaar en ouder.

Waar: Bij AardeKracht in IJlst
Wanneer: Vrijdagavond 21 april 2017 om 19:30. Ook op aanvraag te plannen.
Investering: 29 euro per AardeKrachtBoom incl. materiaal, koffie, thee en wat lekkers.Wil je je opgeven voor een workshop of een groepsworkshop aanvragen op de datum van jouw keuze? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier hiernaast. Je krijgt dan ook meer informatie over waar het precies is. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten