donderdag 2 juli 2015

KristalKracht: Carneool!


De edelsteen voor de maand juli is carneool. Deze prachtige oranjerode steen past goed bij het warmbloedige weer van juli dat we nu ervaren. De steen is prachtig doorschijnend. 

Carneool heeft heel veel mooie eigenschappen. De steen werkt heel aardend, activerend en vitaliserend. Carneool geeft je zelfvertrouwen en is echt een 'sexy' steen. Oranje is namelijk de kleur van de tweede of sacrale chakra die staat voor sensualiteit en emoties, zeg maar alles wat het leven mooi maakt! Carneool helpt je ook om bij je natuurlijk creativiteit in alle vormen te komen en heeft een positieve invloed op je seksualiteit. Een heel krachtige steen dus!

Ik hou veel van carneool vanwege de felle diepe kleur die je niet zo vaak tegenkomt in edelstenen in de rode of warme tinten. Ik heb een aantal ontwerpen gemaakt met carneool die je hieronder kunt bekijken.


Verzilverde Levensboom met carneool


Oorbellen met carneool, malinese kraal en engelenvleugels.


Ketting van een carneool met daarop een levensboom aan een ketting met carneool en jaspis (Priv├ębezit)

De verzilverd levensboom is verkrijgbaar in de webshop. De oorbellen kunnen in opdracht gemaakt worden. Wil je een sieraad in opdracht met carneool laten maken? Stuur me dan even een berichtje via het contactformulier hiernaast. Ik kan altijd iets speciaals voor je maken!

Lees ook eens:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten