maandag 1 juni 2015

KristalKracht: Maansteen!

Foto gevonden via deze link

Het is alweer de 6e maand van het jaar en dus tijd voor de edelsteen van de maand. Voor juni is dit maansteen. Deze edelsteen komt voor in verschillende kleuren. Meestal wit, blauw of geel tot oranje-achtig met een prachtige parelmoerachtige blauwe weerschijn erin. Het is de lievelingssteen van velen vanwege die mooie glans. Die overigens moeilijk vast te leggen is op een foto helaas.

Maansteen is een hele vrouwelijke en zachte steen omdat ze bij de maanenergie hoort. De steen bevordert de intuïtie, helpt je om je eigen gevoelsleven rustig te kunnen onderzoeken en om je dromen beter te kunnen onthouden. Net als de maan heeft deze steen invloed op de vrouwelijke vruchtbaarheid. Het is een goede steen om bij je te dragen als je graag zwanger wilt worden of wel wat hulp kun gebruiken bij het goed verlopen van je menstruatie of menopauze. Echt een steen om je innerlijke godin een boost te geven (ook als je een man bent overigens!).

Hier zie je een aantal ontwerpen waarin ik de maansteen heb verwerkt.MaanGodin ketting met zilveren maan aan een verzilverde ketting met maansteen.
Lees er meer over in deze blogpost.


Verzilverde armband met maansteen in opdracht gemaakt. Hier kun je de mooie glans van de maansteen mooi zien.


Zwangerschapsketting met mosagaat en een verzilverde levensboom met maansteen in opdracht gemaakt.

De Maangodin ketting is te koop in de webshop. Wil je een sieraad in opdracht laten maken met maansteen? Stuur me dan even een berichtje via het contactformulier hiernaast.


'MaanKracht' (2015) pastelpotlood op zwart papier

Lees ook eens:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten