vrijdag 1 mei 2015

KristalKracht: Mosagaat!


Het is weer tijd voor de edelsteen van de maand. De edelsteen die bij mei hoort is mosagaat. Een mooie, groen, wit doorzichtige steen die goed past bij de lente. Vandaag 1 mei is het Beltane, de dag waarop vroeger de lente werd gevierd met grote vuren en allerlei vruchtbaarheidsrituelen.

Mosagaat versterkt allereerst je verbinding met de natuur en Moeder Aarde. De steen staat voor evenwicht tussen geest, lichaam en ziel en werkt heel aardend. De steen heeft een zachte uitstraling en doet mij heel sterk aan een heerlijk geurend bos denken. De steen is vooral groen en hoort daardoor bij de hartchakra.

Ik heb een aantal ontwerpen gemaakt met mosagaat. Je kunt ze hieronder zien.


Deze zwangerschapsketting met mosagaat en maansteen heb ik in opdracht gemaakt. Je kunt meer lezen over deze ketting in deze blogpost. De mosagaat kralen zijn prachtig gefacetteerd.


Ketting 'Forest' met een facetgeslepen aventurijn aan een verzilverde ketting met aventurijn, mosagaat en glaskralen.KleurenKrachtCadeautje groen met een armband en oorbellen met mosagaat en een aventurijn knuffelsteen.

De sieraden zijn te koop in de webshop en op Etsy. Heb je meer interesse in een ontwerp in opdracht met mosagaat? Stuur me dan even een berichtje via het contactformulier hiernaast.

Lees ook eens:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten