woensdag 7 januari 2015

KristalKracht: Rozenkwarts!


Vanaf het nieuwe jaar 2015 zal ik iedere maand een blogpost wijden aan de edelsteen van de maand. De edelsteen voor de maand januari is rozenkwarts, een prachtige lichtroze steen die halfdoorzichtig is. Het is één van mijn persoonlijke favorieten!
Rozenkwarts is heel goed te gebruiken in alle soorten sieraden en past bij heel veel verschillende kleuren, omdat het niet zo'n overheersende kleur is. De eigenschappen die aan rozenkwarts worden toegeschreven zijn onvoorwaardelijke (zelf)liefde, vriendelijkheid en compassie. Een prachtige steen dus om altijd bij je te dragen.

Ik heb rozenkwarts in verschillende ontwerpen verwerkt. Hier een aantal voorbeelden:Statement ketting met een ruwe rozenkwarts omwikkeld met verzilverd draad aan een verzilverde ketting met rozenkwarts en verschillende kunststof kralen.


Verzilverde levensboom met rozenkwarts, verkrijgbaar in 2 maten: met 6 cm diameter en 3 cm diameter.


KleurenKrachtCadeautje Roze met een armband en oorbellen met rozenkwarts en een rozenkwarts knuffelsteen.


Ketting 'Circle of One' met een rozenkwartskraal omwikkeld met verzilverd draad aan een verzilverde ketting met rozenkwarts.


Oorbellen met gefacetteerde rozenkwartkralen, kristalachtige glaskralen en veertjes.

De sieraden zijn verkrijgbaar in de webshop en op Etsy. Ook is het mogelijk om een sieraad in opdracht te laten maken met rozenkwarts. Interesse? Stuur me dan even een berichtje via het contactformulier hiernaast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten